Afvalprikker en wandelstok in één

Afvalprikker en wandelstok in één

Wil je tijdens het wandelen plastic afval opruimen, zonder met een vuilniszakje rond te lopen? Dat kan met deze handige afvalprikker en wandelstok in één.

Plastic opruimen zonder vieze handen

Dat hebben ze slim bedacht. De CleanWalk wandelstok is een mooie, houten wandelstok met onderaan een prikker. Zo kun je tijdens het wandelen plastic aan de stok prikken.

Ik kreeg er een met het logo van Hartje Buiten erop en probeerde het uit. De wandelstok is niet alleen fijn omdat het multifunctioneel is. Waarom ik er vooral zo enthousiast over ben is omdat het afval aan de stok blijft zitten door de randjes. Je hoeft dus niet met een plastic zakje rond te lopen of moeilijk te doen om het erin te krijgen. Ik was bang dat het er makkelijk af zou vallen, maar ik heb het geprobeerd en het werkt gewoon goed!

Je wandelt net zo lang door, totdat je een prullenbak tegenkomt en schuift vervolgens alles van je stok af.

Graveren en personaliseren

De stok kun je laten graveren met iemands naam of een logo. Je kunt ook een zinnetje tekst laten toevoegen. Zo heb je echt een mooi, duurzaam en praktisch cadeau voor wandelaars.

Nog goed om te weten

De stok is van kastanjehout en is te verkrijgen in een maat: 1.30 hoog. Er zit een leren polsband aan. Ik ben best klein, 1.61m. Voor mij is zit de polsband net iets te hoog, maar zonder loopt het ook prima.

Je kunt de prikker alleen gebruiken op onverharde wegen, anders kom je gewoon niet door het plastic heen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Cleanwalk. Meer informatie vind je in de disclaimer

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de nieuwste blogs in je mailbox.