Spel in het bos, 'snachts

Podcast: Een fascinerend avontuur midden in de nacht

In deze aflevering vertelt Selfa over haar avontuur tijdens een spel wat ze met twee teams midden in de nacht in het bos moest spelen. Een fascinerend verhaal, waar je ook interessante dingen hoort over de natuur en je intuïtie.

Selfa vertelt een heel tof verhaal over haar avontuur in de bossen. Ze deed mee aan een spel waarbij ze midden in de nacht in twee teams, in het donker een opdracht moesten doen. Zonder lampje en ieder voor zich. Het was zo boeiend, dat we daar grotendeels van de podcast over praten.

Tegen het einde van de podcast delen we ook nog wat tips. Ideaal voor mensen die intussen zijn uitgekeken op wandelen in de natuur. We geven in deze podcast wat ideeën, zodat je je op een andere manier buiten bezig kan zijn. En tijdens het praten delen we ongemerkt ook nog veel ideeen, dus ik hoop dat je er wat aan hebt!

Je vindt de podcast ook op je favoriete platfom. Je kunt ernaar luisteren via Spotify of Anchor bijvoorbeeld.

Meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie? Hier zijn wat blogs die aansluiten op ons gesprek!

Als je ideeën zoekt voor activiteiten in de natuur:

  • Dit is mijn lijstje met activiteiten die ik zelf wil doen, misschien staat hier nog iets voor je tussen.
  • Het is voor mij niet de meest ontspannen manier van buiten zijn, maar voor de afwisseling wel fijn: afval rapen in de natuur.
  • Vind je het lastig om jezelf te motiveren naar buiten te gaan? Probeer dan de 30 dagen challenge.
  • Heb je geen ervaring met wildplukken en wil je een laagdrempelige start maken? Ga dan eens op zoek naar look-zonder-look. Het eerste plantje wat ik plukte. Heel makkelijk te herkennen en nu goed te vinden!

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de nieuwste blogs in je mailbox.