Podcast: Get Up Get Out

Nieuwe podcast over de natuur ingaan

Leuk nieuws! We zijn een podcast gestart. Op deze manier willen we nog meer een stok achter de deur zijn om mensen de natuur in te gaan. Luister (of kijk) mee naar de eerste aflevering!

De reden dat ik de natuur in ben gegaan is deels door Selfa Verlaat gekomen. Zij heeft me hierin getriggerd en geïnspireerd. Ik vind het dan ook supertof om samen met haar een podcast te starten. Selfa is onder andere de oprichter van Campfire Stories, waar ik eerder een blog over schreef.

Zij introduceerde zelf al de hashtag #GetUpGetOut op Instagram. Om mensen te stimuleren naar buiten te gaan en dit te delen. En dit is ook de naam geworden van de podcast.

Het kan elk moment verschijnen op je favoriete podcastplatfom. Op dit moment is het in ieder geval te vinden op Spotify en Anchor. Of, als je liever naar een video kijkt, dan kan dat hieronder of op Youtube.

30 dagen challenge

Aan het einde van de video besloten we spontaan om een 30 dagen challenge te doen. Doe je ook mee? Ik schreef een blog met uitleg over de challenge en hoe ik de eerste dagen zelf ervaar.

En reacties op de podcast zijn ook meer dan welkom. We zijn benieuwd: vind je het leuk dat er een podcast hierover is, luister je überhaupt naar podcasts en heb je ideeën of vragen?

Je kunt hieronder een reactie achterlaten, of stuur me mailtje.

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de nieuwste blogs in je mailbox.