Ontspannen met een voorstelling op het strand

Ontspannen met een voorstelling op het strand

Voorstellingen in de natuur zijn een laagdrempelige manier om de natuur in te gaan. En nog leuk ook! Zo ging ik naar een voorstelling op het strand.

Ja, daar lig ik hoor. Begin oktober op het strand, met een dikke jas en een dekentje op een strandbedje. Ik bezocht een voorstelling, georganiseerd door Strandlab in Almere. Ik was toen al een paar weken bezig met Hartje Buiten en had als doel gesteld met regelmaat activiteiten te doen in de natuur. Dit leek mee een mooie stok achter de deur om daadwerkelijk op pad te gaan.

Relaxt en interessant

De voorstelling duurde maar een weekend, dus helaas kun je dit niet meer bezoeken. Maar ze organiseren vaker evenementen op het strand. En als het te ver is van huis, dan inspireert dit je misschien om je oren en ogen open te houden voor initiatieven bij jou in de buurt.

Ik moet ook zeggen, zonder mijn plan om te bloggen over dit soort ideeën, zou ik niet zo gauw hier naartoe zijn gegaan. Maar ik kan het je echt aanraden, een voorstelling in de buitenlucht. ’s Avonds naar het strand gaan vind ik fijn, maar in m’n eentje doe ik dat niet zo gauw. En om er nou af te spreken als er verder geen leuk strandtentje open is in deze tijden… Mwa.

Met zo’n voorstelling ben je lekker in de natuur met een klein groepje mensen en geniet je nog eens van een leuke voorstelling. Of in dit geval van verhalen die we met koptelefoons beluisterden. En ik hoorde ook nog een stukje geschiedenis over Almere.

Een heerlijk avondje uit en lekker hartje buiten!

Foto: Erwin Budding Photography

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de nieuwste blogs in je mailbox.