Nieuwe ideeen en interviews

Nieuwe plannen en meer interviews

Het is eventjes stil geweest, maar dat komt snel weer goed. Ik heb wat leuke plannen voor Hartje Buiten om te zorgen dat je inspiratie blijft krijgen om naar buiten te gaan. Hoe? Door anderen te interviewen!

Zoals ik eerder deelde, gaat het op het moment niet top met m’n gezondheid. Niet erg, ik moet hier even doorheen en ik weet dat het vanzelf weer beter gaat. Hartje Buiten ben ik onder andere gestart om te een stok achter de deur te hebben om naar buiten te blijven gaan. Hoewel naar buiten gaan vrijwel altijd je goed doet, ervaar ik soms ook dat de prioriteit is om even rust te nemen. M’n lichaam maakt dat heel erg duidelijk in ieder geval.

Maar voor iemand die altijd erg consistent is met het schrijven van blogs is twee weken stilte een ramp (haha, nu snap je waarom ik overspannen ben. Zulke hoge eisen!). Ik had alleen niets om over te schrijven, want ik deed niets. Maar daar heb ik nu een oplossing voor!

Blogs met verhalen van anderen

Ik heb besloten om af en toe anderen te interviewen die ongeveer in hetzelfde schuitje zitten als ik. Dus mensen die ook vermoeid of misschien zelfs overspannen zijn of een burn-out hebben en ook veel de natuur in gaan. Wat werkt voor hun goed, wat niet, welke effecten merken ze? Het leek mij in ieder geval heel interessant. Ieder mens is verschillend en heeft andere klachten en andere behoeftes. Binnenkort kun je het eerste interview al verwachten!

Podcasts met ervaringsdeskundigen en experts

Met Selfa nemen we 6 podcasts op, volgende week verschijnt aflevering 5. Selfa komt weer terug met een nieuwe reeks, maar tussendoor wil ik mensen interviewen. Dit kunnen net als de bloginterviews ervaringsdeskundigen zijn, maar ik wil ook experts interviewen.

Denk aan mensen die veel weten over overspannenheid en burn-out, de effecten van de natuur, ik wil meer weten over forest bathing, ijsbaden en andere manieren om je goed te voelen.

Suggesties?

Van m’n andere podcasts weet ik dat het voor mezelf ook heel leerzaam en interessant is, maar ik doe het niet voor mij alleen. Dan kan ik net zo goed gewoon even bellen met mensen 🙂 Ik neem het allemaal op, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Laat het daarom gerust weten als je over een bepaald onderwerp – wel binnen het thema natuur & vermoeidheid – je meer zou willen weten.

Dank alvast voor je reactie!

Foto: Javier Allegue Barros via Unsplash

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de nieuwste blogs in je mailbox.